Konečná se nekoná. Asi nikdy…

Jestli jsem si někdy mohla dovolit myslet, že mám uklizeno, tak to byl opravdu grandiózní omyl. Momentální stav se podobá buď výbuchu granátu, nebo poctivé dřině dvou párů šikovných rukou. Sobecky dodám, že sílu jistojistě nabraly (ty ruce) po předloženém obědě, remosce díky.

Pokud jsem byť jen zaváhala, že labuť v rákosí nesedí na hnízdě, šeredně jsem se spletla. Oba z páru se očividně snažili, proto přináším důkaz k malé sázce, že vítězem je skutečně Eva. Gratulace putuje ke všem účastníkům akce, tričko stále ještě dlužím. Omlouvám se, momentálně je v jednom z mnoha pytlů, které vytvořila vyklízecí četa během předdemoličních manévrů. Budu hledat.

K poslední nekonečné akci fotografie raději nedodám. Ač jsem si nikdy nemyslela, že jsem taková, jsem bezedně hloupá. Kdykoli budu příště zvažovat překonání plotu metodou „přelez, přeskoč, ale nepodlézej“, milionkrát si to rozmyslím. A nikdy už to neudělám. Hospitalizace za to nestojí. Jsem nekonečný trouba. Ale možná to příště udělám znova. Nekonečně, ať je komu se smát!

5 thoughts on “Konečná se nekoná. Asi nikdy…

  1. jéééééééééééééé, to je krása. Gratuluji vítězi! Vůbec mi prohra nevadí, jen aby vydržely do dospělosti!

  2. „Lucie, a to fakt je vidět z obýváku až na střechu?“ Dlouho jsem seděla a nebyla schopna čehokoli! Věděla jsem, že takový krok musí přijít, ale že letos, kdy nejsem moc FITKA, to jsem tedy netušila.
    Byli z toho přešlí asi i sousedé, ale budou mít za plůtkem a kytičkama spokojené sousedy. A to není málo.

Napsat komentář